Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Gitarla Denize Düşülür Mü ? =)

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Gitarla Denize Düşülür Mü ? =)

Birgün Kadıköydeydik.Moda sahilindeyiz klasik gitarımı almışım 4 arkadaş moda sahilindeki taşlara oturmuş çalıp söylüyorum heralde biraz uca oturmuşum yavaş yavaş kayıyorum suya girmemek için gitarı suya soktum gitar üstten aşşa 7 .perdeye kadar suya girdi sonra gitara dayanarak yukarı çıktım arkadaşlarda yardım etti fakat gitar için yapılcak birşey yoktu belli bi zaman sonra boyaları hep attı şişti kabardı bnde atmak zorunda kaldım

ilk defa gördüm böyle bir şey geçmiş olsun ne diyim dikkat arkadaşlar dikkat.

Yorum

yüzme bilmesen dahi gitarını riske atman yanlış.
      Konyada son bilmem kaçyılın en şiddetli yağmur fırtına hede hödösünde salak gibi t-shirtle dışarı çıkıp yağmur başlayınca yapacak birşey kalmadığı için şehir merkezinden 15 km uzakta t-shirtini hardcase'in üzerine geçirmiş yarı çıplak saatlerce yürümüş ve haftalarca hastalanmış biri olarak söylüyorum.

Yorum

o anki bi refleksti ama snn hikayende süper miş

Yorum

Metalli Head isimli üyeden alıntı Mesajı göster
          Konyada son bilmem kaçyılın en şiddetli yağmur fırtına hede hödösünde salak gibi t-shirtle dışarı çıkıp yağmur başlayınca yapacak birşey kalmadığı için şehir merkezinden 15 km uzakta t-shirtini hardcase'in üzerine geçirmiş yarı çıplak saatlerce yürümüş ve haftalarca hastalanmış biri olarak söylüyorum.
          Abi yağmurda yürümeyle boğulmak bir mi?
          Biri hayatın biri zevkin,sen de olsan zevkini seçmezdin herhalde.

Yorum

ozzyfive isimli üyeden alıntı Mesajı göster
            Abi yağmurda yürümeyle boğulmak bir mi?
            Biri hayatın biri zevkin,sen de olsan zevkini seçmezdin herhalde.
            zaten her yağmurda binaların çatıları uçuyor minareler devriliyor bizim okulun çatısı da uçtu hatta.

O kadar arkadaşı çekirdek çitleyrek izleyecek değildi acaba nası boğuluyo diye.

Yorum

Metalli Head isimli üyeden alıntı Mesajı göster
              Pardon sen bunu rg170 için mi? yaptın ve hatta pardon rg170 için hardcase mi aldın?:S
              Yok abi gitar için olacak iş değil tamam müzik her şeyimiz çok seviyoruz ama gitar gitardır, temelde üzerine 6 tane tel gerilmiş tahta parçasıdır ama müzik=gitar değildir...
              Canınızı gitarınız için tehlikeye atmayın sonuçta yenisi alınır ne olacak ama sağlık parayla satın alınmıyo benimde arkadaşıma araba çarptı o yüzden aptal gitarı çekti araba kendisine çarptı ne oldu 1 hafta ayağa kalkamadı değer miydi bence hayır...

Yorum

Bir laf vardır ya... Cana geliceğine mala gelsin o hesap.

Yorum

Hardcase'in üzerine neden t-şhirt geçirdin ki. Hardcase kendi kendine yetmedimi. Ben metallicMR arkadaşın dedikleine katılıyorum. Çünkü en önemlisi sağlıktır. Sen sağlıklı olmadıktan sonra istersen koleksiyonun olsun yinede bir işe yaramaz.

Yorum

Gitarınız ıslandığı zaman çok radikal bir şey önereceğim. Alın bir çuval pirinç ve gitarınızı içine koyun. Pirinç o suyu tamamen çekecektir.

Çok şiddetli bir yağmurda ıslanırsanız eve gider gitmez ateş gibi bir banyo yapın. Islandığınız için üzerinize yapışan tüm virüs/bakteri ve devir daim hastalık yapan zımbırtıları kanalizasyona yollar, bağışıklık sisteminizi güçlendirirsiniz. Aman yoksa pnömoni ile çok uğraşırsınız (Satriani bunun yüzünden birkaç konserini iptal etmek zorunda kalmıştı). Akciğerlerinizi üşütürseniz bronşite kadar yolunuz var, aman diyeyim.

Enstrumanlarımız bizimle beraber zaman geçirdikleri zaman onlarla duygusal bir bağ kuruyoruz. Bu onlara fiziksel özelliklerinden daha büyük bir değer vermemizi sağlıyor. Gitara çarpmasın araba bana çarpsını ise yorumsuz bırakıyorum...

Gitarınızı mümkün olduğu kadar su ve güneşten uzak tutmaya çalışın Bu arada o "popo" yaran taşlara nasıl oturduysanız tebrik ederim, bir defa oturdum arka tarafım kırıldı resmen

Yorum

ilginçmiş cana geliceğine mala gelsin olayı eywallah birde şöle düşünelim hiç arkadaşı olmayan tanıdığı herkezden kazık yemiş bütün hayatı ev ve iş arasında olan bir insanın hiç bişey düşünmeden herşeyden uzaklaşabildiği tek şey olan gitarı söz konusu olduğunda sağlığı ne kadar umursar ben umursamam ki umursamıyorumda

ya bu parmak sallayan eleman neci ya yazıların yarısı yok küfür etmiyorumki neyi sansürlüyo bu

Arka arkaya mesaj yazmayınız. O polisler de Türkçe'ye uygun olmayan yazımlardan dolayı çıkıyor. Ceza almanıza neden olur. Dikkatli olunuz. ''eyvallah'' deseniz sorun olmaz ama'' ey w allah'' derseniz olmaz.
                      Son güncelleyen canKUTTT; 21-09-2009, 16:26.

Yorum

eğer yazımına dikkat eder türkçeyi doğru kullanırsan o parmak sallayan amcamız çıkmaz, sadece küfür edince çıkmıyor yani... istediğide bozuk türkçe yazdığın kelimeleri düzeltmen...

Yorum

ynx isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                          Gitarınız ıslandığı zaman çok radikal bir şey önereceğim. Alın bir çuval pirinç ve gitarınızı içine koyun. Pirinç o suyu tamamen çekecektir.
                          Aynısı cep telefonum için uygulamıştım denize giren cep telefonunu ilk önce temiz suya sonrada nemini çekmesi için 3 hafta prinçte beklettimÇalıştı

Yorum

ekoksoy isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                            Bir laf vardır ya... Cana geliceğine mala gelsin o hesap.
                            ya doğru bi söz ama insan bin bir güçlükle sahip olunca bazı şeylere kıyamıyo..

Yorum

Sarhoşken ben de düşüyordum az daha, limanın kayalarında içip çalmıştık. Neyse ki son anda kurtuldum düşmekten.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X